به نظر شما یک زن در یک روز چند بار می تواند ارضا شود و آیا دلیل علمی وجود دارد که هر زن به طور روزانه و یا هفتگی با برقراری ارتباط جنسی ارگاسم داشته باشد؟ دلایل نیاز به ارگاسم چیست و آیا همه خانم ها به یک میزان نیاز به برقراری ارتباط جنسی دارند و نتایج مطالعات در این زمینه چه توصیه هایی برای خانم ها و آقایان برای برقراری روابط جنسی دارد؟
این ها تعدادی از سوال هایی هستند که ممکن است شما در ارتباط با ارگاسم و یا برقراری ارتباط جنسی با طرف مقابل خود داشته باشید. برای دست یافتن به پاسخ این سوالات مطالعات بسیار زیادی در این زمینه صورت گرفته است که هر یک نتایج جالبی را در بر داشته اند.
ما سعی خواهیم نمود با توجه به نتایج مطالعات و پژوهش های انجام شده اطلاعات بیشتری را در این مقاله دارو و درمان در اختیار شما قرار دهیم.
ارگاسم از نظر بسیاری از افراد به عنوان پیک دست یافتن به احساس لذت در هنگام برقراری روابط جنسی گفته می شود.
این احساس یک حس بسیار قوی و همراه با لذت است که باعث تخلیه کلیه احساسات جنسی فرد همراه با تغییرات فیزیکی موقت در بدن خواهد خواهد شد.
با این وجود مفهوم ارگاسم در یک قرن گذشته با تغییراتی در برداشتی که از آن می شود روبرو بوده است. زیرا که تئوری هایی که در ارتباط با طبیعت ارگاسم وجود داشته است با توجه به پژوهش های انجام شده تغییر زیادی را تجربه کرده اند.
برای مثال متخصصان سلامت در ارتباط با ارگاسم زنان با ایده های جدیدی روبرو شده اند و تعدادی از پزشکان متخصص از سال 1970 میلادی تا به حال به این نتیجه رسیده اند که ممکن است تعدادی از زنان تجربه ارگاسم را علی رغم برقراری رابطه جنسی نداشته باشند.
با توجه به این موارد (و نکات دیگری که در ارتباط با برقراری رابطه جنسی در خانم ها و آقایان وجود دارد)، می توان گفت که هنوز نیاز به مطالعات بیشتری برای پی بردن به پاسخ سوال های ذکر شده در ابتدای متن وجود دارد تا بتوان جواب دقیق تری برای این سوالات داد.
قبل از این که به بیان سایر مطالب بپردازیم باید توجه داشته باشید که در ارتباط با ارگاسم حقایقی وجود دارد که بسیاری از آنها به طور علمی ثابت شده و شاید آگاهی از آنها برای شما مفید باشد. مهم ترین این موارد در زیر لیست شده اند:
یکی دیگر از مهم ترین حقایقی که در ابتدای متن به آن اشاره شد این است که متخصصان حوزه سلامت و بهداشت جنسی تعاریف مختلفی از ارگاسم دارند.
به همین دلیل این واژه را می توان به چند روش و با استفاده از چندین معیار تعریف نمود.
بسیاری از متخصصان، تغییرات فیزیولوژیکی در بدن را به عنوان یکی از علائم بروز ارگاسم می دانند. با این وجود عده ای هستند که تغییرات روحی یا تغییر در احساس با رسیدن به اوج لذت را نشانه ای از بروز ارگاسم می دانند. برای همین است که در حال حاضر تعریف واحدی از ارگاسم وجود ندارد.
مدل های مختلفی هستند که رسیدن فرد به ارگاسم را در چند فاز بررسی کرده اند. این مدل ها به طور معمول سه تا چهار فاز را برای ورود به مرحله ارگاسم و پشت سر گذاشتن آن ذکر کرده اند.
یکی از مهم ترین این مدل ها مرحله تمایل را اولین مرحله برای رسیدن هر یک از دو طرف مقابل به ارگاسم دانسته است که با ورود به مرحله تحریک فرد را برای ورود به مرحله سوم که مرحله ارگاسم می باشد آماده خواهد نمود.
برای همین بسیاری از متخصصان بر این باور هستند که تنها ورود آلت برای وقوع ارگاسم کافی نیست و باید مراحل قبل را برای رسیدن زن به ارگاسم در طول برقراری رابطه جنسی در نظر داشت.
عده ای از متخصصان هم هستند که عدم طی مراحل ذکر شده در بالا که شامل مرحله تمایل و تحریک جنسی می باشد را مذموم دانسته و سعی می کنند به زوجین این توصیه را داشته باشند که حتما خود را برای وقوع ارگاسم آماده کنند.
به خصوص برای خانم ها (که ممکن است رابطه جنسی بدون رسیدن به ارگاسم به دلایل مختلف و از جمله عدم توجه به نکات ذکر شده به پایان برسد)، لزوم توجه به این توصیه برای زوجین ضروری به نظر می رسد.
جای تعجب نیست که با توجه به این که هنوز متخصصان در مورد تعریف ارگاسم به نتیجه نرسیده اند ما شاهد انواع ارگاسم باشیم.
به عنوان مثال می توان به ارگاسم چندگانه multiple orgasms اشاره نمود که یک سری از ارگاسم ها در بازه زمانی کوتاه می باشند و به جای یک ارگاسم واحد به وقوع خواهند پیوست.
یا می توان به ارگاسم های فانتزی اشاره کرد که به دلیل تحریک ذهنی و روحی به وقوع خواهند پیوست و فیزیکی نیستند.
ارگاسم های جی اسپات g spot orgasms هم از دیگر ارگاسم های قابل ذکر هستند که در نتیجه تحریک در نقطه خاصی هنگام برقراری رابطه جنسی به وجود خواهند آمد.
توجه داشته باشید که هر یک از این موارد ممکن است که با علائم خاصی (که مستلزم تغییرات فیزیولوژیکی یا روحی در بدن انسان در هنگام ارگاسم می باشند) همراه باشند.
نکته مهم دیگر این است که ممکن است انواعی از ارگاسم مزایای بیشتری برای سلامتی زنان داشته باشد. این در حالی است که رسیدن به ارگاسم از راه های دیگر چندان توصیه نمی شوند.
ما در ادامه به طور خاص به بررسی ارگاسم در زنان خواهیم پرداخت و پروسه به وقوع پیوستن آن را ذکر خواهیم نمود.
فرایند فیزیلوژیکی که منجر به ارگاسم در زنان می شود بر اساس مدل های مختلفی که در بالا به آنها اشاره شد به چند فاز تقسیم می شود. همان طور که گفته شد فازهای تمایل و تحریک جنسی قبل از فاز ورود زن به ارگاسم به وقوع خواهند پیوست.
هنگامی که زن به طور فیزیکی تحریک می شود (البته این تحریک جنسی می تواند به صورت روحی نیز باشد)، رگ های خونی در اندام تناسلی زن اتساع پیدا خواهند کرد و برای همین امکان ورود و گردش خون در این بخش از بدن زن فراهم خواهد شد.
در این حالت با ورود مایعات به دیواره اندام تناسلی زن شاهد رطوبت و بر آمده شدن آن ناحیه خواهید بودو باعث خواهد شد بالای واژن بزرگ شود.
در این هنگام ضربان قلب و تنفس خانم ها سریع تر خواهد شد و فشار خون افزایش خواهد یافت. اتساع رگ های خونی می توان باعث شود تا سینه و گردن خانم ها با تغییرات ظاهری همراه شوند.
در این هنگام خون در بخش پایینی واژن بیشتر گردش خواهد داشت و سینه ها می توانند تا 25 درصد بزرگ تر شوند. که این به دلیل افزایش گردش خون در آنها خواهد بود.
این خون بیشتر در نواحی اطراف پستان به گردش در خواهد آمد که برآمدگی نوک پستان را کمتر خواهد کرد. کلیتوریس نیز با تغییراتی مواجه خواهد شد که نشانه ای از آمادگی برای ورود به مرحله ارگاسم خواهد بود.
هنگامی که بدن زن برای ورود به ارگاسم آماده شد، ماهیچه های اندام تناسلی زن به طور هماهنگ انقباض هایی را تجربه خواهند کرد که حدود 0.8 ثانیه فاصله خواهند داشت.
توجه داشته باشید که زمان ارگاسم زن می تواند به طور نوعی بیش از زمان ارگاسم مرد ادامه داشته باشد. به گونه ای که امکان تداوم آن برای مدتی در حدود 13 تا 51 ثانیه وجود خواهد داشت.
اما نکته جالب این جا است که زنان بر خلاف مردان دوره ریکاوری ندارند و برای همین می توانند ارگاسم های بیشتری را در صورت تحریک دوباره داشته باشند. این می تواند دلیل بر این باشد که زن ها می توانند ارگاسم های بیشتری را در طول روز بر خلاف مردها داشته باشند. که شما را به پاسخ سوالی که در بالا و در تیتر متن مطرح شده است نزدیک تر خواهد کرد.
در نهایت بدن زن پس از ارگاسم به حالت اولیه بر خواهد گشت و گردش خون در رگ ها عادی خواهند شد که باعث بازگشت سایز سینه و حالت اندام تناسلی به وضعیت عادی خواهد گردید.
در آقایان ارگاسم با تغییراتی در اندازه و سایز آلت به وقوع خواهد پیوست. به طور معمول در مردها ورود به مرحله ارگاسم با خروج منی و انقباضات عضلات لگن، غده پروستات و ... همراه خواهد بود.
نکته مهم در ارتباط با ارگاسم مرد در مدت زمان آن است که بین 10 تا 30 ثانیه طول خواهد کشید. پس از آن مرد وارد دوره ریکاوری می شود که در بالا به آن اشاره شد. این دوره می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و از چند دقیقه تا چند روز به طول انجامد (به طور معمول این بازه زمانی با افزایش سن فرد افزایش خواهد یافت).
با توجه به این که جامعه هنوز تصور درستی در مورد ارگاسم ندارند ممکن است که برداشت های اشتباهی در مورد آن داشته باشند که ما در این بخش به آنها و نتایج چند مطالعه اشاره خواهیم کرد.
در فرهنگ سکس از ارگاسم به عنوان بالاترین مرحله رسیدن به لذت جنسی در هنگام برقراری ارتباط با طرف مقابل یاد می شود. این ایده ای است که بسیاری از افراد دارند. با این وجود ارگاسم به سادگی و راحتی آن چیزی که بسیاری از افراد فکر می کنند نیست.
زیرا که بر اساس مطالعه های انجام شده حدود 10 تا 15 درصد از خانم ها هرگز تجربه دست یافتن به ارگاسم را در روابط جنسی خود نداشته اند. این در حالی است که از هر 3 مرد یکی از آنها با زودانزالی مواجه بوده است.
نکته بسیار مهم این است که بر اساس مطالعات بسیاری از خانم ها بیان کرده اند که برای آنها حس لذت بخش داشتن حس ارتباط با شخص دیگر از رسیدن به ارگاسم مهم تر است. برای همین یافته های جدید نشان می دهند که حس ارتباط با فرد دیگر (که یک ارتباط روحی می باشد) برای بسیاری از زنان مهم تر از رسیدن به ارگاسم در رابطه جنسی می باشد.
تصور نادرست دیگر این است که: بسیاری از افراد تصور می کنند که ورود آلت به اندام تناسلی زن لازمه بروز ارگاسم می باشد. اگر چه تصور برای بسیاری از زنان و مردان درست است، اما زنان بسیاری را می توان یافت که پس از تحریک کلیتوریوس تجربه ارگاسم را داشته اند.
مطالعات جامعی که با استفاده از نتایج 33 تحقیق انجام شده است نشان داده است که در هنگام برقراری رابطه جنسی حدود 25 درصد زنان به طور دائم تجربه دست یافتن به ارگاسم را داشته اند.
این مطالعات که در طول 80 سال انجام شده اند نشان می دهند که حدود بیش از نیمی از زنان در بعضی از موارد در هنگام برقراری رابطه جنسی به ارگاسم می رسند و حدود بیست درصد از آنها به ندرت تجربه رسیدن به ارگاسم را داشته اند.
این در حالی است که حدود 5 درصد از زنان هرگز تجربه ارگاسم را در طول زندگی خود نداشته اند.
در اصل ارگاسم حتما نباید با اندام تناسلی زن در ارتباط باشد. برای همین ارگاسم حتی ضرورتی ندارد که با تمایلات جنسی مرتبط باشد. این نتایج با توجه به نمونه ها و مشاهدات موجود به اثبات رسیده است و نشان می دهد که بسیاری از تصورات ما در ارتباط با ارگاسم چندان درست نیست.
برای همین به نظر می رسد که برای دست یافتن به پاسخ درست و قطعی نیاز به انجام پژوهش های بیشتری در این حوزه باشد.
برای داشتن اطلاعات مفیدتر و آشنایی با روانشناسان و بهترین آنها به لینک مراجعه نمایید.
ناخن بخشی از بدن است که در انگشتان دست و پا تاثیر بسیار زیادی بر زیبایی بدن ما دارد. با ای ...
آیا می دانید بیماری دوقطبی و یا اختلال دوقطبی چیست و در چه افرادی بروز می کند؟ آیا با علائ ...
آلرژی پاسخ سیستم ایمنی بدن به یک ماده خارجی است که معمولاً برای بدن شما مضر نیست. این مواد ...
برای بسیاری از افرادی که در زندگی مشترک خود از عدم اعتماد طرف مقابل رنج می برند بسیار مهم ...