دارو و درمان مجله سلامت مقالات دارو و درمان

چه جنسیتی بیشتر تحت تاثیر سرطان سینه قرار می گیرد؟

سرطان سینه اغلب در زنان دیده می شود، اما مردان نیز ممکن است به سرطان سینه مبتلا شوند. از هر 100 سرطان سینه که در ایالات متحده تشخیص داده می شود، 1 مورد در یک مرد یافت می شود. کارسینوم مجرای مهاجم سلول های سرطانی از مجاری شروع می شوند و سپس در خارج از مجاری به سایر قسمت های بافت پستان رشد می کنند.

برای آشنایی با متخصصان جراحی عمومی به سایت دارو و درمان مراجعه نمایید.

سرطان سینه در مردان

سرطان سینه در مردان

تغییر اندازه یکی از علائم سرطان سینه:

اگرچه نادر است، اما مردان ممکن است به سرطان سینه مبتلا شوند. درباره علائم سرطان سینه در مردان و چیزهایی که ممکن است خطر ابتلا به آن را افزایش دهد، بیاموزید.

 شایع ترین انواع سرطان سینه در مردان همین نوع در زنان است.

 کارسینوم مجرای مهاجم سلول های سرطانی از مجاری شروع می شوند و سپس در خارج از مجاری به سایر قسمت های بافت پستان رشد می کنند. سلول های سرطانی مهاجم همچنین می توانند به سایر قسمت های بدن گسترش یابند یا متاستاز بدهند.

کارسینوم لوبولار مهاجم سلول های سرطانی از لوبول ها شروع می شوند و سپس از لوبول ها به بافت های سینه نزدیک گسترش می یابند. این سلول های سرطانی مهاجم می توانند به سایر قسمت های بدن نیز گسترش یابند.

کارسینوم مجرای درجا (DCIS) یک بیماری پستان است که ممکن است منجر به سرطان سینه مهاجم شود. سلول های سرطانی فقط در پوشش مجاری قرار دارند و به سایر بافت های سینه گسترش نیافته اند.

علائم چیست؟

سرطان سینه مردانه و زنانه علائم مشابهی دارند، از جمله توده یا توده روی سینه، تغییر در اندازه یا شکل سینه، قرمزی، تورم یا تحریک پوست و تغییرات در نوک پستان.

شایع ترین علائم سرطان سینه در مردان عبارتند از:

شایع ترین علائم سرطان سینه در مردان

  • توده یا تورم در سینه
  • قرمزی یا پوسته پوسته شدن پوست در سینه
  • تحریک یا گودی پوست سینه
  • ترشح از نوک پستان
  • کشیدن نوک پستان یا درد در ناحیه نوک پستان

این علائم می تواند با سایر بیماری هایی که سرطان نیستند نیز رخ دهد. اگر علائم یا تغییراتی دارید، فوراً به پزشک مراجعه کنید تا درمان موثر شروع شود و انقدر درمان ها در دنیای امروز پیشرفته هستند که شما را درمان کنند و از این موضوع هراس نداشته باشید.

عوامل خطر چیست؟

عوامل خطر

عوامل متعددی می تواند شانس ابتلای مردان به سرطان سینه را افزایش دهد. داشتن عوامل خطر به این معنی نیست که شما به سرطان سینه مبتلا خواهید شد.

پیر شدن: خطر ابتلا به سرطان سینه با افزایش سن افزایش می یابد. اکثر سرطان های سینه بعد از 50 سالگی دیده می شوند.

جهش های ژنتیکی تغییرات ارثی (جهش) در ژن های خاصی مانند BRCA1 و BRCA2 خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

سابقه خانوادگی سرطان سینه: اگر یکی از اعضای نزدیک خانواده سرطان سینه داشته باشد، خطر ابتلا به سرطان سینه در مردان بیشتر است.

درمان پرتودرمانی: مردانی که تحت پرتودرمانی قفسه سینه قرار گرفته اند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه هستند.

درمان هورمون درمانی: داروهای حاوی استروژن (هورمونی که به رشد و حفظ ویژگی های جنسی زنان کمک می کند) که در گذشته برای درمان سرطان پروستات استفاده می شد، خطر ابتلا به سرطان سینه را در مردان افزایش می دهد.

سندرم کلاین فلتر: نماد خارجی سندرم کلاین فلتر یک بیماری ژنتیکی نادر است که در آن یک مرد یک کروموزوم x اضافی دارد. این می تواند منجر به تولید سطوح بالاتر استروژن و سطوح پایین تر آندروژن ها در بدن شود (هورمون هایی که به رشد و حفظ ویژگی های جنسی مردانه کمک می کنند).

سندروم کلاین فلتر

شرایط خاصی که بر بیضه ها تأثیر می گذارد. آسیب، تورم یا جراحی برای برداشتن بیضه ها می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد.

بیماری کبد: سیروز (اسکار) کبد می تواند سطح آندروژن را کاهش داده و سطح استروژن را در مردان افزایش دهد و خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد.

اضافه وزن و چاقی: مردان مسنی که اضافه وزن دارند یا چاقی دارند در مقایسه با مردان با وزن طبیعی بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه هستند.

اضافه وزن و چاقی

در مورد سابقه سرطان خانواده خود با پزشک خود صحبت کنید.

برای کاهش ریسک چه کاری می توانم انجام دهم؟

اگر چند نفر از اعضای خانواده شما سرطان سینه یا تخمدان داشته اند یا یکی از اعضای خانواده شما دارای جهش شناخته شده BRCA1 یا BRCA2 است، این اطلاعات را با پزشک خود در میان بگذارید. ممکن است پزشک شما را برای مشاوره ژنتیک معرفی کند. در مردان، جهش در ژن های BRCA1 و BRCA2 می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه، سرطان پروستات درجه بالا و سرطان پانکراس را افزایش دهد.

اگر آزمایشات ژنتیکی نشان دهد که شما دارای جهش ژنی BRCA1 یا BRCA2 هستید، پزشک شما توضیح می دهد که در صورت ابتلا به سرطان چه کاری باید انجام دهید تا سرطان را زود تشخیص دهید.

همه مردان می توانند با حفظ وزن مناسب و ورزش منظم، خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهند.

سرطان سینه چگونه درمان می شود؟

درمان سرطان سینه

همانند زنان، درمان سرطان سینه در مردان نیز به بزرگی تومور و میزان گسترش آن بستگی دارد. درمان ممکن است شامل جراحی، شیمی درمانی، پرتودرمانی، هورمون درمانی و درمان هدفمند باشد.

مجموعه ای منحصر به فرد از چالش ها

نادر بودن سرطان سینه در مردان، مانند سرطان های نادر به طور کلی، ممکن است چالش های منحصر به فردی را برای کسانی که به آن مبتلا می شوند و پزشکانی که آن را درمان می کنند، ایجاد کند. دکتر لینچ می گوید: «درمان سرطان سینه در مردان معمولاً با مطالعاتی انجام می شود که در زنان مبتلا به سرطان سینه انجام شده است. "در حالی که تفاوت های کمی در درمان وجود دارد، برخی ملاحظات اضافی در هنگام استفاده از هورمون درمانی در مردان مبتلا به سرطان سینه وجود دارد." همچنین، معمولاً به مردان آموزش داده نمی شود که خود را از نظر سرطان سینه غربالگری کنند و بیشتر آنها از علائم این بیماری بی اطلاع هستند.

درمان سرطان سینه در مردان

در نتیجه: مردان معمولاً در سنین بالاتر به سرطان سینه و در مراحل بعدی سرطان سینه تشخیص داده می شوند. دکتر متخصص می گوید: «به طور کلی، مردان ممکن است نتایج ضعیف تری نسبت به زنان داشته باشند، زیرا در مراحل پیشرفته تر و در سنین بالاتر تشخیص داده می شوند. میانگین سنی مردانی که سرطان سینه تشخیص داده می شود 68 سال است. طبق گزارش موسسه ملی سرطان میانگین سنی زنان در هنگام تشخیص 62 سال است و حدود یک سوم موارد سرطان سینه در زنان کمتر از 55 سال رخ می دهد.

تشخیص سرطان سینه ممکن است از نظر عاطفی برای مردان و زنان مخرب باشد. بیماران ممکن است با احساس از دست دادن دست و پنجه نرم کنند، به خصوص اگر جراحی برای برداشتن پستان مورد نیاز باشد. آنها همچنین ممکن است با تصویر بدن و مسائل صمیمیت روبرو شوند. دکتر متخصص می گوید که برخی از مردان ممکن است پس از تشخیص کمتر احساس مردانگی کنند و کمتر به دنبال حمایت باشند.

 سرطان سینه در مردان ممکن است بسیار ناراحت کننده باشد. «مردان اغلب شرمساری، تنهایی و اضطراب را بیشتر تجربه می کنند. بسیاری از آنها احساسات خود را ابراز نمی کنند و کمتر در گروه های حمایتی شرکت می کنند، زیرا مردان کمتری به سرطان سینه مبتلا هستند و بعید است که به گروه حمایت از زنان بپیوندند.

مطالعات نشان داده اند که مردان در تشخیص خود احساس انزوا می کنند. آنها همچنین احساس خجالت و انزجار را گزارش می کنند. افزایش آگاهی در مورد سرطان سینه مردان یکی از راه‌های کمک به کاهش احساس خجالت و انزوا پیرامون این تشخیص است.

بیش از 80 درصد سرطان‌های سینه مردان دارای گیرنده‌های هورمونی مثبت هستند.

درمان‌های سرطان سینه مردانه و زنانه مشابه هستند و شامل هورمون‌درمانی، پرتودرمانی، درمان هدفمند، شیمی‌درمانی و جراحی سرطان سینه است.

مقالات مشابه

چرا برخی افراد زیر چشم خود گودی دارند؟
مدت زمان مطالعه : ۶ دقیقه

چرا برخی افراد زیر چشم خود گودی دارند؟

موارد مختلفی از جمله انواع آلرژی ها می توانند یکی از شایع ترین علت های گودی زیر چشم باشند، ...

آیا علامت کمبود ویتامین دی را می شناسید؟
مدت زمان مطالعه : ۸ دقیقه

آیا علامت کمبود ویتامین دی را می شناسید؟

ویتامین دی یکی از ویتامین های ضروری برای بدن است که در صورت کمبود آن ممکن است عوارض متعددی ...

درس های آموخته شده از بیماری همه گیر کووید-19
مدت زمان مطالعه : ۸ دقیقه

درس های آموخته شده از بیماری همه گیر کوو ...

 بسیاری می گویند جهان برای همیشه تغییر کرده است. اما در سال آینده، اگر واکسن ها عفونت ...

عمل پی آر کی (prk) را بشناسیم
مدت زمان مطالعه : ۷ دقیقه

عمل پی آر کی (prk) را بشناسیم

عمل پی آر کی مخفف فتورفراکتیو کراتکتومی (PRK) است. در این نوع عمل لایه نازکی از قرینه بردا ...

آگهی‌ها
علاقه‌مندی
درج آگهی
کاربری
لوگو وب سایت دارو و درمان